Kieteman

Op 26 juni 2014 is onze zoon Kiet geboren. Hij heeft ons heel veel vreugde en liefde gegeven en was altijd aan het lachen. Een mooiere en bredere glimlach bestaat er niet. Het leven lachte hem letterlijk toe en hij genoot met volle teugen van ieder moment.

Op 14 juni 2015 sloeg het noodlot toe en op 15 juni hebben wij onze Kieteman moeten laten gaan. Blijkbaar is hij voor iets groters en belangrijkers nodig. Ondanks dat Kiet net geen jaar is geworden heeft hij met zijn vrolijkheid en glimlach een diepe indruk achter gelaten.

Ons mooie mannetje zullen wij nooit vergeten en hij zal voor altijd, in ons, bij ons zijn. Maar ook zijn lach willen wij graag voort laten leven, als zijn erfenis. Daarom hebben wij Stichting Kieteman opgericht. Deze Stichting heeft als doel om kindjes, voor wie om verschillende redenen het leven ze even iets minder lijkt toe te lachen, toch die mooie glimlach op hun gezichtje te toveren. Ze even weer onbezorgd kind te laten voelen.

Samen met ons bestuur en alle mensen die veel om Kiet geven gaan we een paar keer per jaar verschillende evenementen organiseren voor kwetsbare kinderen. Dit kan bijvoorbeeld variƫren van een volledig verzorgde activiteiten dag op het strand voor gehandicapte kindjes, wezen of vluchtelingen tot aan het faciliteren en ontzorgen van Sinterklaas of Kerstvieringen op hun scholen. Maar ook willen we voor kinderen, waarbij de ouders het op dit moment financieel moeilijker hebben, een langere periode deze lach kunnen brengen door ze bijvoorbeeld te helpen met een sportlidmaatschap of muzieklessen.

Ons doel is om bij zo veel mogelijk kinderen deze glimlach op hun gezicht te toveren en daarbij beginnen we lokaal. Lokaal omdat er ook hier voldoende kinderen zijn die deze hulp heel goed kunnen gebruiken en omdat wij op deze manier buiten de financiƫle steun ook echt zelf onze handen uit de mouwen kunnen steken, het verschil kunnen maken maar natuurlijk ook verblijd zullen worden met al die mooie vrolijke kindjes en brede glimlachen.

Help ons onze doelen te bereiken en doneer. Onze dank is groot.